Stijlvolle Belgen delen hun goede voornemens

We polsten bij enkele gekende gezichten uit het Belgische lifestylelandschap naar hun goede voornemens voor 2012. Ontstressen – achter de kookplaat of op de yogamat – blijkt prioritair.

We polsten bij enkele gekende gezichten uit het Belgische lifestylelandschap naar hun goede voornemens voor 2012. Ontstressen – achter de kookplaat of op de yogamat – blijkt prioritair. Céline De Schepper, winnares Weekend Fashion Award 2011
Ik hoop dat mijn ontwerpen ook in 2012 aanslaan en dat ik mijn eigen ding kan blijven doen. 2012 zal een druk jaar worden. Daarom neem ik mij voor om tussen zoveel nieuwe uitdagingen ook genoeg te ontstressen, door bijvoorbeeld elke dag iets te koken.

Hannelore Knuts, topmodelInstant ergenissen – zoals een vliegtuig dat vertraging heeft – proberen los te laten. Ik betrap mezelf op stressmomenten die vermeden kunnen worden door eens goed in- en uit te ademen. Be your own best friend.
Linda Van Waesberge, styliste
Ik neem mij voor om elke dag goede voornemens te hebben en niet enkel op 31 december. Gezonder leven en meer tijd maken voor de familie. Daar wil ik dagelijks bij stilstaan.

Yves Drieghe, Robot van De Invasie en Mens van het JaarMeer de fiets op! City Riding, daar komt het vandaan. New York, Toronto en Montréal heb ik de voorbije jaren met de fiets ontdekt, en dat smaakt naar meer. Vanaf nu wil ik – als plattelandsbewoner – de vijf kilometer naar de bakker met de fiets doen. Maar ook af en toe eens stevig doorfietsen natuurlijk, want daar dient een fiets toch voor. Samen met het goede voornemen begint dan ook de zoektocht naar de juiste fiets. En da’s twijfelen tussen eentje van Belgische makelij (een echte kasseienbijter van rijwielen Smets bijvoorbeeld) of een echt Urban Road model, zoals Cooper Bike Reims.

Christian Wijnants, modeontwerper
Ik wil meer gaan sporten om te ontstressen. Zwemmen, yoga, joggen en rollerbladen langs de Schelde.

Lene Kemps, toekomstige hoofdredactrice Knack WeekendMijn goede voornemen voor 2012 is om geen goede voornemens te maken, er komt toch nooit iets van terecht.

Michael Verheyden, accessoireontwerper
Minder stressen en mijn ouders wat minder verwaarlozen. Eenvoudig zal het niet zijn omdat we het komende jaar vaak in het buitenland zullen vertoeven, maar daarom is het een goed voornemen natuurlijk. Ik hoop ook dat we in 2012 eindelijk eens zullen optreden met onze band Tactik. Onze stijl is iets tussen Queens of the Stone Age en The Hives.

Vincent Fobelets/FDC

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content