Sterren vieren Kerstmis in de zon

© Instagram RiRi

De eindejaarsperiode doorbrengen onder een stralende zon lijkt wel een trend onder de sterren.

De eindejaarsperiode doorbrengen onder een stralende zon lijkt wel een trend onder de sterren.

Cara Delevingne, Rihanna, Jessica Alba en Beyoncé zijn maar een paar voorbeelden van sterren die hun wintervakantie doorbrengen onder de zon. Ver weg van sneeuw en koude, zetten ze rode mutsen op en drinken ze glühwein. Het lijkt wel een trend te worden om tijdens de kerstperiode naar warme oorden te trekken. Wie niet zo van skiën houdt, weet wat te doen: de zon opzoeken in de winter.

Vooral Rihanna blijkt niet zo’n fan van de koude wintermaanden. Zo trok ze naar Barbados om de kerstperiode met haar familie door te brengen, en ze laat geen gelegenheid onbenut om bikinifoto’s of foto’s van op het strand online te zetten. Ze is dan ook wel een beetje de onofficiële toerisme-ambassadrice van haar land. En dat heeft ze deze kerstperiode nog eens goed in de verf gezet. Rihanna is wel niet van plan om Nieuwjaar te vieren in haar thuisland, zo vliegt ze naar New York om er het nieuwe jaar spetterend in te zetten in de 40/40-Club van Jay-Z.

Ook andere sterren, waaronder Cara Delevingne, Jessica Alba en Beyoncé kozen voor een zonnige wintervakantie samen met hun familie. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content