Sterren onthullen wat fans tegen hen zeggen op straat

© Reuters

Een groep van Hollywoodsterren heeft onthuld wat fans zoal zeggen tegen hen wanneer ze elkaar toevallig ontmoeten. Het resultaat is ronduit hilarisch.

Een groep van Hollywoodsterren heeft onthuld wat fans zoal zeggen tegen hen wanneer ze elkaar toevallig ontmoeten. Het resultaat is ronduit hilarisch.

Onder meer Reese Witherspoon, Keira Knightley, Jennifer Garner, Jake Gyllenhaal en Steve Carell werden geïnterviewd door Vanity Fair. De verschillende sterren kregen allemaal dezelfde vraag voorgeschoteld: wat zeggen mensen tegen jou wanneer ze je tegenkomen op straat?

Eerst en vooral worden de sterren vaak herkend, maar door de personen verwisseld met iemand anders. Ze hebben het gevoel dat ze hen kennen, maar kunnen niet precies zeggen vanwaar dat juist is. De verbinding met ‘ahja dat is die actrice of acteur uit die serie of uit die film’, wordt vaak niet gemaakt. Bovendien worden sterren onderling al eens verwisseld. Keira Knightley vertelde dat ze ooit werd verwisseld met actrice Anna Hathaway. Daarop zei Knightley:”Ik zei dat ik niet Anna Hathaway ben, maar ze wilden mij niet geloven.” Toch is ze niet de enige ster die af en toe eens verwisseld wordt. Zo wordt Jennifer Connolly vaak aangesproken als Demi More en Abigail Spencer is dan weer actrice Jennifer Love Hewitt voor heel wat mensen.

Complimentjes

Het mag ook duidelijk wezen dat heel wat mensen geen blad voor de mond nemen wanneer ze een bekende medemens tegen het lijf lopen. Zo wordt er regelmatig gezegd tegen actrice Jennifer Garner (42) dat ze er in het echt veel mooier uitziet dan op televisie. Daarnaast worden dochters meteen naar voren geschoven om samen op de foto te gaan met Channing Tatum.

Daarnaast worden bekende mensen ook met liefde overstelpt. Zo vertelde Reese Witherspoon aan Vanity Fair over een ontmoeting die haar echt diep geraakt had: “Je bent mijn beste vriendin, maar dat weet je gewoon nog niet,” vertelde een fan haar.

Op de foto

Praten is niet altijd het belangrijkste, maar vooral foto’s blijken erg in trek te zijn bij fans. Zo willen ze geen gesprek aanknopen, maar op de foto met hun favoriete acteur of actrice. Dat vertelde onder meer acteur Jake Gyllenhaal. Zo wilden fans niet met hem praten, maar gewoon met hem op de foto. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content