‘Steelt’ Nicole Scherzinger de stijl van Victoria Beckham?

De twee dames lijken wel zusjes van elkaar.

De twee dames lijken wel zusjes van elkaar.

Het lijkt wel of zangeres en mediafiguur Nicole Scherzinger een ware make-over heeft ondergaan. Van de sexy Pussycat Doll van weleer blijft nog maar bitter weinig over. Vandaag zien we een getemperde Nicole, die heel wat heeft bijgeleerd wat betreft stijl. De Britse Telegraph ziet heel wat gelijkenissen tussen de nieuwe stijl van Nicole en die van Victoria Beckham. Toeval of niet?

Als we de twee dames, louter op papier, met elkaar gaan vergelijken dan zien we eigenlijk al een heleboel overeenkomsten. Zo zijn ze beide uitgegroeid tot echte wereldsterren, maar begon hun carrière in een succesvolle ‘girl band’. Beide dames hebben ook een sportief lief: zo is Victoria Beckham getrouwd met voetballer David Beckham en is Nicole samen met Formule 1-piloot Lewis Hamilton. Al wordt er wel gefluisterd dat er een einde is gekomen aan hun relatie.

Intussen heeft Victoria Beckham haar muziekcarrière op een laag pitje gezet en is ze fulltime mode-ontwerpster. Scherzinger daarentegen probeert, tot in het oneindige, haar muziekcarrière opnieuw leven in te blazen. Toch blijkt dit niet echt van de grond te komen en daarom zoekt Nicole troost in de mode. Zo werd de 35-jarige Nicole in Londen gespot in een onberispelijke en gesofisticeerde kledingstijl. Allemaal een beetje à la Victoria Beckham. Verschillende media gingen beide dames dan ook naast elkaar leggen en konden niet anders dan besluiten dat

Nicole in de voetsporen probeert te treden van Victoria. Met haar haren in een hoge paardenstraat, een aansluitend topje, een kokerrok, pumps en handtas om de arm leek Nicole wel de schaduw van Victoria.

Of ze nu op Victoria lijkt of niet, een positieve stijlverandering is het alvast wél. Zo kan je er niet anders dan gelukkig van worden dat de dagen van The Pussycat Dolls en hun kledij voorbij zijn. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content