Sienna Miller veilt schoenen voor goede doel

© Belga

Celebrities als Kate Moss, Sienna Miller, Keira Knightley en vele anderen veilen een paar schoenen voor het goede doel op eBay. De opbrengst zal volledig gaan naar het Small Steps Project.

Heb je er ooit van gedroomd in de schoenen van Kate Moss of Sienna Miller te staan? Binnenkort kan het, en voor echt! De supersterren veilen namelijk een paar van hun felbegeerde stappers voor het Small Steps Project, een liefdadigheidsorganisatie die voorziet in voedsel en kleding van kinderen die op een vuilnisbelt leven. Vorig jaar bracht de veiling nog meer dan 20 000 pond op.

Wie een kijkje gaat nemen op de website van het Small Steps Project kan zich verlekkeren op een paar Louboutins van Sarah Jessica Parker, Louis Vuittons van Kristin Davis, Doc Martens van Pete Townshend (hallo vaderdagcadeau!) en Calvin Klein sandaaltjes van Sienna Miller. Helaas zijn deze schoenen nog de exemplaren die vorig jaar onder de hamer gingen, op de juweeltjes van dit jaar is het nog wachten.

Geruchten gaan dat Gemma Arterton, Margherita Missoni, Keira Knightley, Kate Mossen Joanna Lumley ieder een paar torenhoge hakken heeft gedoneerd, terwijl Russell Brand, Will Ferrell en Ben Stiller hopen te verblijden met een paar afgetrapte sneakers. Ook Sienna Miller doet dit jaar weer mee, met een paar Stefanel muiltjes.

“Ik heb deze schoenen met liefde gegeven”, aldus de blonde actrice aan Vogue. “Ik heb enorm veel plezier beleefd aan deze schoenen en heb er vaak tot in de late uurtjes op gedanst. Ik hoop dan ook dat ze de nieuwe eigenaar evenveel vreugde kunnen brengen.”

De eBayveiling start op zondag 16 oktober om 18h Britse tijd (dat is 19h voor de Belgen)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content