Sia is verloofd met documentairemaker

© Instagram

Sia Furler, bekend van hits zoals ‘Breathe Me’ en ‘The Girl You Lost To Cocaine’, stapt binnenkort in het huwelijksbootje met de Amerikaanse documentairemaker Erik Anders Lang.

Sia Furler, bekend van hits zoals ‘Breathe Me’ en ‘The Girl You Lost To Cocaine’, stapt binnenkort in het huwelijksbootje met de Amerikaanse documentairemaker Erik Anders Lang.

Sia Furler is een Australische zangeres en songwriter die zowel eigen nummers uitbrengt als songs schrijft voor sterren zoals Rihanna en Christina Aguilera. Tijdens een recent rode loperevent in New York toonde ze haar verlovingsring die ze kreeg van haar partner Erik Anders Lang aan de wereld. Ook op de Instagrampagina van de documentairemaker kunnen we zien dat het gelukkige koppeltje verloofd is.

Vorige liefdes en sombere periodes

De zangeres heeft nooit verzwegen dat ze biseksueel is. ‘Ik ben altijd eerlijk geweest over het feit dat ik val op jongens, meisjes en alles daartussen. Het maakt me niet uit welk geslacht mijn partner heeft, het gaat om mensen. Ik ben, zo zou ik het omschrijven, erg flexibel.’ In 2010 uitte de zangeres de wens om te trouwen met haar toenmalige vriendin JD Simpson van Le Tigre.

Dan, haar eerste liefde, stierf in een ongeluk. Deze tragische gebeurtenis zorgde ervoor dat de paniekaanvallen en depressieve periodes in het leven van Sia verergerden. Ze geraakte verslaafd aan alcohol en kalmerende medicatie, wat leidde tot zelfmoordgedachten. Naast de dood van Dan, zorgde haar beroemdheid ook voor mentale problemen. De Australische artieste is erg verlegen van aard en heeft jaren geworsteld met de faam die haar muziek met zich meebracht. ‘Ik wilde gewoon een privĂ©leven hebben,’ zei ze hierover.

Nieuw begin Met haar nieuwe liefde lijkt Sia opnieuw rust te hebben gevonden. Haar verloofde deelde zelfs enkele foto’s van haar via Instagram, wat fans een zeldzame inkijk geeft in het leven van Furler. Op de beelden zien we een stralende Sia tijdens het huwelijk van Melissa Etheridge, op hun verlovingsfeestje en dollend met een valse zwangere buik. Ook professioneel gaat het haar voor de wind. Het nieuwe nummer ‘Chandelier’ wordt wereldwijd positief onthaald en de zangeres mocht de song komen voorstellen in de studio van Ellen DeGeneres. De toekomst ziet er dan ook rooskleurig uit voor de zangeres uit Adelaide. (LP)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content