Scheurde de jurk van Jennifer Lawrence op de SAG Awards?

Actrice Jennifer Lawrence won de SAG Award voor ‘beste actrice’ in de film ‘Silver Linings Playbook’. Maar op het moment dat de actrice het beeldje in ontvangst mocht nemen, gebeurde er iets vreemds: haar jurk van Dior leek te scheuren. Oeps!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Actrice Jennifer Lawrence won de SAG Award voor ‘beste actrice’ in de film ‘Silver Linings Playbook’. Maar op het moment dat de actrice het beeldje in ontvangst mocht gaannemen, gebeurde er iets vreemds: haar jurk van Dior leek te scheuren. Oeps!

Op weg naar het podium bleef haar donkerblauwe Dior-jurk vastzitten achter een stoel. Lawrence wandelde dapper verder, maar we zagen haar toch wat vreemde bewegingen maken. Op de trap werd ons dan meteen ook duidelijk waarom: de jurk leek aan haar bovenbenen gescheurd te zijn. Angstvallig probeerde ze beide delen terug dichter naar elkaar te brengen. Maar enkele seconden later, toen ze op het podium stond, leek haar jurk weer zo goed als nieuw en was er van de scheur niets meer te bespeuren. Magie?

Niet echt! Volgens E! is de originele jurk opgebouwd uit twee delen. Dit boven- en onderstuk wordt samengehouden door een doorschijnende stof om de verschillende lagen niet te dik te maken. Normaalgezien zie je dit stukje doorschijnende stof, maar bij Lawrence werd ervoor gekozen om het doorschijnende stuk te verbergen en het boven- en onderstuk aan elkaar vast te maken. Wanneer Lawrence de jurk optilde om elegant te trappen op te gaan, greep ze het bovenstuk vast, waardoor het stukje doorschijnende stof tevoorschijn kwam. Een raar gezicht, maar verder eigenlijk niets aan de hand.

(LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content