Sarah Jessica Parker opent de deuren van haar huis in NYC

De populaire Amerikaanse actrice laat je binnenkijken in haar woning in New York, waar ze samenwoont met haar man Matthew Broderick en drie kinderen.

De populaire Amerikaanse actrice laat je binnenkijken in haar woning in New York, waar ze samenwoont met haar man Matthew Broderick en drie kinderen.

Voor een video op Vogue.com heeft de 48-jarige Sex and the City-actrice de deuren van haar huis in New York geopend voor een intieme inkijk in haar leefwereld. Tijdens een rondleiding in haar eclectische woonst had ze het over zaken waarvan ze houdt en waarvan ze een afkeer heeft. Zo komen we onder meer te weten dat ze een afkeer heeft van peterselie, ze gek is op Griekenland en een fascinatie heeft voor lichtgevende wereldbollen.

Kleur, kleur, kleur!

Sarah Jessica toont de benedenverdieping van haar woning. Zo zien we de hal, de living en een kamer met in het midden een grote pingpongtafel. De stijl van haar woning is eclectisch, nostalgisch en een tikkeltje rommelig.

Eigenlijk kunnen we hier wel de lijn doortrekken naar haar personage Carrie Bradshaw in de serie ‘Sex and the City’. Een groot verschil is wel het gebruik van kleuren. Zo zien we in de woning van Jessica heel wat kleuren: groen, roze, paars en wit. De zetel in de living is een knalgroen exemplaar, met roze dekentjes op.

Ze is ook een liefhebster van curiositeiten en kunst, want haar woning is van boven tot onder gedecoreerd met unieke spullen en kunstwerken. Een beetje een mix’n match van kleuren en spulletjes. Ook de kamer met de pingpongtafel is best uniek.

Dit filmpje maakt duidelijk dat Sarah Jessica Parker houdt van nostalgie en gezelligheid, veel meer dan strak en modern. Haar huis straalt warmte en gezelligheid uit, een beetje zoals haar personage Carrie in de populaire serie ‘Sex and the City’.

Laura Van Roey

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content