Sarah Jessica Parker irriteert bewoners van ‘Sex and the City’-appartement

© Instagram

Actrice en schoenenontwerpster Sarah Jessica Parker heeft de woede van de echte bewoners van het ‘Sex and the City’-appartement op de hals gehaald.

Actrice en schoenenontwerpster Sarah Jessica Parker heeft de woede van de echte bewoners van het ‘Sex and the City’-appartement op de hals gehaald. Ze organiseerde namelijk een fotoshoot op de trappen van het gebouw.

De huidige bewoners van het gebouw dat in de televisiereeks ‘Sex and the City’ dienst doet als appartement van Carrie Bradshaw zijn het beu dat mensen constant foto’s nemen voor hun deur. Ze hebben daarom een ‘verboden te betreden’-bord met ijzeren ketting aan hun trap bevestigd.

SJP negeerde dit bord echter tijdens een fotoshoot voor haar nieuwe schoenencollectie. Via Instagram deelde ze enkele foto’s waarop de schoenen uitgestald staan op de trap van het gebouw in Perry Street in New York. Op een van de foto’s is het waarschuwingsbord zelfs prominent in beeld. Het onderschrift voor deze foto luidt: ‘Oh no. Eek. Sorry.’ De actrice was zich dus wel bewust van het feit dat de bewoners geen indringers en pottenkijkers wensen, maar loste het probleem op door enkel de schoenen op de trappen te plaatsen en er zelf niet bij te poseren.

Volgens Page 6 zijn de bewoners van het pand niet opgezet met deze overtreding. Parker zou ook geen aanvraag hebben gedaan om hun trap te gebruiken als locatie voor een fotoshoot. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content