Sarah Jessica Parker gaat postkaarten ontwerpen

© Reuters

De meest bizarre samenwerking van 2014 tot dusver: Sarah Jessica Parker die in zee gaat met Hallmark.

De meest bizarre samenwerking van 2014 tot dusver: Sarah Jessica Parker die in zee gaat met Hallmark.

De actrice is, naar eigen zeggen, gek op het geschreven woord en neemt zelf nog uitgebreid de tijd om te schrijven naar haar vrienden en familie. “Ik heb altijd al erg gehouden van kaartjes,” vertelde de actrice aan Women’s Wear Daily. “Ik geloof heel sterk in het geschreven woord, daarom is het net zo interessant om mee in dit project met Hallmark te stappen.”

De kaartjes van de hand van de actrice zullen al heel snel in de winkels van Hallmark te vinden zijn. Naast een reeks kaarten, zullen er ook inpakpapier en andere bureaubenodigdheden verkrijgbaar zijn van de hand van Sarah Jessica Parker. De collectie zal veel glittertjes bevatten, net als andere ‘girly’ accenten. Of de collectie ook bij ons verkrijgbaar zal zijn, is nog niet bekendgemaakt.

Samenwerking met Nordstrom

De samenwerking met Hallmark is een nieuwe zakenlijke mijlpaal voor de actrice, die ook al een samenwerking aanging met Nordstrom. Deze schoenencollectie, waarvan al enkele beelden werden vrijgegeven, is van de hand van de actrice. Deze samenwerking sluit perfect aan bij de reputatie de de actrice heeft opgebouwd als haar personage Carrie Bradshaw in ‘Sex and The City’. Carrie is namelijk gek op schoenen en heel specifiek die van het label Manolo Blahnik. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content