Rosie Huntington-Whiteley gaat lingerie ontwerpen

© Reuters

Het model zal een collectie ontwerpen voor Marks & Spencer.

Het Victoria Secret model zal voortaan niet enkel lingerie dragen, maar ook zelf ontwerpen. Meer bepaald voor het Britse merk Marks & Spencer.

De collectie zal Rosie For Autograph heten en is geïnspireerd op de jaren ’20. Rosie zegt zelf heel enthousiast te zijn over de samenwerking waarvan het resultaat in september in de winkels ligt. “M&S is een iconisch Brits merk dus ik ben verheugd om mijn ontwerpdebuut samen met hen te doen”, zegt het model in The Daily Mail.

Het enthousiasme is wederzijds, Rosie en M&S zijn immers geen vreemden voor mekaar. Ze was het gezicht van de laatste twee campagnes van het modemerk. Kate Bostock, Executive Director van Kleding voor M&S zei: “We zijn zo blij dat we Rosie aan boord hebben om haar eerste collectie voor ons te ontwerpen. Ze begrijpt mooie lingerie en weet wat een lichaam nodig heeft. Met haar uitgebreide ervaring als model heeft ze een goed oog voor kleur en stijl. Dat gekoppeld met onze kennis van design en techniek is een winnende formule.”

De collectie bestaat uit 33 items, waaronder enkele zijden setjes. De look en feel van de collectie belooft heel boudoir te zijn. De glamour van de jaren ’20 en zachtroze tinten zijn de leidende draad. M&S is ervan overtuigd dat de collectie zal aanslaan. Eerder boekte het merk een historisch succes toen de kledinglijn ontworpen door Twiggy bijna onmiddellijk was uitverkocht. (RDM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content