Roberto Cavalli houdt scheldtirade op Twitter

© Reuters

Zowel Anna Wintour, Louis Vuitton als de modemaffia moesten het bekopen.

Een paar dagen na zijn uitval tijdens een interview naar de hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue, Anna Wintour, doet Roberto Cavalli opnieuw van zich spreken. Dit keer moeten ook Louis Vuitton en de modemaffia het bekopen op Twitter.

“Ik wil geen onderdeel zijn van de modemaffia”, twitterde de ontwerper. Daarnaast liet hij ook weten dat er te veel onnozele modewebsites zijn. Ook het gebrek aan creativiteit in de mode en de enorme geldcarrousels zijn volgens Cavalli een probleem. Volgens de ontwerper is Louis Vuitton dan weer voor oude dames.

Ook Anna Wintour kreeg opnieuw verwijten naar haar hoofd geslingerd. Volgens Cavalli komt ze nooit naar zijn shows in Milaan. De reden daarvoor ligt volgens Cavalli in het feit dat hij nooit in Vogue adverteert. Vorige week verweet hij haar nog het abominabele niveau van de Amerikaanse mode.

Ondanks het verschrikkelijke niveau van de Amerikaanse mode ziet Cavalli toch één lichtpunt. Zo liet hij op Twitter weten dat Marc Jacobs de enige getalenteerde Amerikaanse ontwerper is. Al voegde hij er meteen aan toe dat alleen het eigen label van Jacobs de moeite waard is.

Cavalli heeft iets minder dan 200.000 volgers op Twitter en postte al zo’n 2500 tweets. (Nu.nl/EH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content