Rihanna ontpopt zich tot een ware voetbalanalist

© Twitter Rihanna

De Amerikaanse zangeres gaf uitgebreid commentaar op de voetbalwedstrijd Engeland-Uruguay via haar persoonlijke Twitterpagina.

De Amerikaanse zangeres gaf uitgebreid commentaar op de voetbalwedstrijd Engeland-Uruguay via haar persoonlijke Twitterpagina.

Tijdens het huidige WK 2014 in Braziliƫ lijkt iedereen wel zijn of haar zegje te willen doen over de voetballende supersterren op het voetbalveld. Zo voelde ook superster Rihanna zich geroepen om commentaar te leveren bij de voetbalmatch Engeland versus Uruguay.

Voor welke ploeg Rihanna supporterde, Engeland of Uruguay, was niet meteen duidelijk. Eerst leek ze een hevige supporter te zijn voor Engeland, maar toen bleek dat de ploeg aan het verliezen was, schakelde Rihanna snel over naar Uruguay. Ze was dan ook, niet geheel onterecht, onder de indruk van de Zuid-Amerikaanse voetbalploeg. Ze werd niet alleen verblind door de ploeg, maar ook de knappe keeper van Uruguay, Fernando Muslera, bleef niet onopgemerkt voor Rihanna. Zo was ze erg onder de indruk van zijn prestaties.

Of Rihanna echt veel van voetbal kent, dat is natuurlijk de vraag. Maar haar tweets zijn een aangename verpozing voor de amateurvoetbalfan of bijvoorbeeld de vele vrouwelijke fans van Rihanna zullen haar commentaren wel hebben kunnen smaken. Het is een fijne afwisseling van de professionele televisiecommentaren. Engeland-Uruguay is trouwens niet de enige match waar Rihanna over getweet heeft. Zo supporterde ze voor Nederland tijdens de match tegen Australiƫ, maar had ze het moeilijk om partij te kiezen tijdens de match Portugal-Duitsland. Zo behoren beide landen tot haar favorieten. Daarnaast maakte ze via Twitter ook haar favoriete speler van het toernooi bekend. Zo heeft ze een boontje voor Kevin Prince Boateng die speelt in de ploeg van Ghana. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content