Rihanna brengt de nineties terug tot leven

Ze trok de aandacht met haar kleine dotjes, haar groene lippenstift en lederen jas. Kortom: het leek wel of Rihanna in een tijdmachine was gekropen en werd gekatapulteerd terug naar de jaren 90.

De zangeres wist zich in de schijnwerpers te plaatsen op de iHeartRadio Awards met haar outfit. Ze trok de aandacht met haar kleine dotjes, haar groene lippenstift en lederen jas. Kortom: het leek wel of Rihanna in een tijdmachine was gekropen en werd gekatapulteerd terug naar de jaren 90.

Er lijkt maar geen einde te komen aan de stroom van nieuws rond Rihanna. De foto’s die te sexy waren voor Instagram, haar naaktcover voor Lui Magazine en nu wist Rihanna zich opnieuw in de kijker te werken, dit keer wel met iets meer kleding om het lijf. Alle ogen waren op de zangeres gericht op de iHeartRadio Awards. Niet enkel won ze maar liefst vier prijzen op deze show, maar ook vestimentair was ze de ster van de avond.

Zo koos Rihanna voor een outfit waarvoor ze haar inspiratie in de nineties ging halen. Ook haar make-up werd helemaal aan haar outfit aangepast en was ook geïnspireerd door de jaren negentig.

Een hoofd vol kleine dotjes, groene lippenstift en lange nagels. Ze droeg een lederen jas en een doorschijnende jurk uit kant met daaronder donkere lingerie. Ze werkte de look af met grote ronde oorbellen en een lange ketting om haar nek. De vergelijking met de stijl van Gwen Stefani, tijdens de hoogdagen van No Doubt, is dan ook niet ver te zoeken. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content