Renée Zellweger reageert op transformatie: ‘Ik ben gelukkig nu’

© Reuters

De Bridget Jones-actrice heeft gereageerd op de hetze rond haar fysieke verschijning tijdens de Elle Women in Hollywood Awards in Beverly Hills.

De Bridget Jones-actrice heeft gereageerd op de hetze rond haar fysieke verschijning tijdens de Elle Women in Hollywood Awards in Beverly Hills. ‘Ik ben blij dat mensen zien dat ik veranderd ben,’ aldus Zellweger.

Op 20 oktober verscheen de 45-jarige actrice met een haast onherkenbaar gezicht in het openbaar. Haar transformatie ontketende meteen een stroom aan reacties en de speculaties over plastische chirurgie gingen de sociale media rond.

Minder stress

Renée Zellweger reageerde inmiddels via People Magazine op de ophef rond haar nieuwe verschijning. ‘Ik leid een ander, gelukkiger leven dat me meer voldoening geeft. Ik ben blij dat mensen dat kunnen zien,’ licht ze toe. Deze uiterlijke veranderingen reflecteren volgens de actrice haar nieuwe positieve levenswandel. ‘Mijn vrienden zeggen dat ik er gelukzalig uitzie. Ik ben gezond en heb een beter evenwicht gevonden tussen werk en ontspanning,’ aldus Zellweger.

Innerlijke rust

Haar nieuwe look zou dus een rechtstreeks gevolg zijn van een rustiger leven. ‘Ik heb in het verleden vaak te veel hooi op mijn vork genomen en onrealistische werkschema’s aangehouden. Ik kon hierdoor geen zorg dragen voor mezelf. Ik bleef doorgaan tot ik volledig uitgeput was en maakte slechte keuzes in het vinden van oplossingen voor mijn vermoeidheid’, vertelt de ster aan People Magazine. Ze werd zich pijnlijk bewust van de chaos en besliste om het roer om te gooien.

Een evenwichtiger leven en rust hebben er volgens de actrice voor gezorgd dat haar uiterlijk is veranderd. Bovendien wijst ze er ook op dat ze inmiddels 45 is geworden en haar jeugdige verschijning bijgevolg nooit meer terug zal komen. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content