Zwemmen in een bloedbad in Oceade

Tijdens de herfstvakantie is het griezelen geblazen in Océade. Dagelijks kleurt het water er omstreeks 15u rood, waardoor je je in een echt bloedbad waant.

Van maandag 28 oktober tot en met zondag 3 november kan je in Océade niet alleen terecht voor het grootste aanbod van glijbanen in België, maar ook om te griezelen.

Dagelijks wordt er om 15 uur een bloedbad aangericht in het waterpretpark. Door de toevoeging van een speciaal product kleurt het water van het subtropische zwembad rood. Het gaat om een natuurlijk product dat niet schadelijk is voor de gezondheid of zwemkledij en dat oplost in het water.

Ook de animatie sluit aan bij Halloween: tussen 14u en 16u toveren schminksters je om in je favoriete griezelfiguur.

Over Océade

Naast Mini-Europe ligt Océade, het grootste tropische waterpretpark van Brussel. De grootste troeven van het waterpretpark zijn haar glijbanen, niet alleen door hun aantal (14), maar ook door hun verscheidenheid (traag, snel, met banden, 1, 2 of 3 plaatsen,…) een exclusiviteit in België.

Daarnaast zijn er onder andere een golfslagbad en jacuzzi’s. Océade is ook het enige pretpark met een sauna die in de prijs inbegrepen is. (MS)

Tarieven Océade: €17,80 voor een volwassene / €14,80 voor een kind (grootte: 1m15 tot 1m30) – €109 voor een kaart voor 10 bezoeken

Voor de combinatie Mini-Europe + Océade:

25,90 € per volwassene – 19,50 € voor kinderen jonger dan 12 jaar

Gratis voor kinderen kleiner dan 1m20

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content