Zwemmen in een bloedbad in Océade

© GF

Deze herfstvakantie wordt het opnieuw extra spannend in het Brusselse waterpretpark Océade. Het water kleurt er elke dag omstreeks 15 uur rood, alsof je in een echt bloedbad zwemt.

Van zaterdag 31 oktober tot en met vrijdag 6 november staat Océade helemaal in het teken van Halloween. Elke dag om 15 uur wordt Océade omgetoverd tot een bloedbad. Geen echt natuurlijk, maar via een speciaal procedé kleurt het water van het park akelig bloedrood. Voor hun gezondheid of zwemkledij hoeven de bezoekers niet te vrezen: de kleurstof is een natuurlijk product dat 100 procent veilig is en geen vlekken maakt. Na zo’n drie kwartier is deze nachtmerrie voorbij.

Zwemmen in een bloedbad in Océade
© GF

Ook de animatie staat in het teken van Halloween: tussen 14 en 16 uur veranderen schminksters de jongsten met waterproof make-up in hun favoriete griezelfiguur.

Océade ligt naast Mini-Europa. Het waterpretpark telt de meeste waterglijbanen in België: 625 meter aan glijplezier in allerlei variaties (snel, met banden, 1, 2 of 3 plaatsen,…). Daarnaast vind je in Océade onder andere een golfslagbad, jacuzzi’s en een saunaruimte die in de prijs inbegrepen is.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content