Touroperator Thomas Cook lanceert de korte vakantie met zongarantie.

Wie een vakantie naar de zon boekt van 2, 3 of 4 nachten krijgt de zekerheid dat de zon zal schijnen. Blijkt tussen 7 en 3 dagen voor uw vertrek dat het weer zal tegenvallen, dan mag u kosteloos een andere bestemming kiezen. Of u kiest ervoor de afreisdatum met 7 dagen te vervroegen of uit te stellen. Als basis voor de weersvoorspelling geldt de website www.weeronline.be.

Thomas Cook geeft overigens al langere tijd een soortgelijke garantie voor een skivakantie : wanneer minder dan 33 procent van de skiliften functioneert, mag u tussen 22 en 15 dagen voor vertrek kosteloos omboeken naar een ander gebied en/of een andere periode. U betaalt dan de prijs van de nieuwe accommodatie en/of de nieuwe vertrekdatum.

Maaike Schwering

Touroperator Thomas Cook lanceert de korte vakantie met zongarantie. Wie een vakantie naar de zon boekt van 2, 3 of 4 nachten krijgt de zekerheid dat de zon zal schijnen. Blijkt tussen 7 en 3 dagen voor uw vertrek dat het weer zal tegenvallen, dan mag u kosteloos een andere bestemming kiezen. Of u kiest ervoor de afreisdatum met 7 dagen te vervroegen of uit te stellen. Als basis voor de weersvoorspelling geldt de website www.weeronline.be. Thomas Cook geeft overigens al langere tijd een soortgelijke garantie voor een skivakantie : wanneer minder dan 33 procent van de skiliften functioneert, mag u tussen 22 en 15 dagen voor vertrek kosteloos omboeken naar een ander gebied en/of een andere periode. U betaalt dan de prijs van de nieuwe accommodatie en/of de nieuwe vertrekdatum. Maaike Schwering