Zomerse avonden in Leuven

© iStockphoto

Voor het echte zomergevoel moet u in juli en augustus in Leuven zijn. De terrasjes zitten vol en ieder weekend is er van alles te doen naar ieders smaak.

Waarom

Voor het echte zomergevoel moet u in juli en augustus in Leuven zijn. De terrasjes zitten vol en ieder weekend is er van alles te doen naar ieders smaak: zomerfilms in de openlucht, muzikale avonden waarin allerlei stijlen aan bod komen, het culinaire evenement Hapje-Tapje en picknicks en pop-upbars in de Leuvense parken.

B&B

Casa Bollicine Bed & Bistro. Dit luxueuze B&B met eigen bistro wordt gerund door twee gastvrije zussen. Het ligt midden in het centrum van Leuven, vlak bij de Grote en de Oude Markt en met mooi uitzicht op de Parijsstraat.

Zomerse avonden in Leuven
© Bollicine

Op de begane grond van het mooie, monumentale gebouw bevindt zich de bistro met daarboven drie kamers, op iedere verdieping één. De kamers zijn ruim, modern, met veel donkere tinten en ingericht met fijne boxspringbedden. Ze hebben allebei een inloopdouche met Rituals-cosmetica, flatscreen-tv, een Nespresso-apparaat en gratis water op de kamer.

’s Ochtends ontwaakt u met een heerlijk ontbijt met zoete lekkernijen en hartige Italiaanse hapjes dat geserveerd wordt in de bistro. Ook voor de lunch, een hartig aperitief of voor gerechtjes om mee te nemen kunt u terecht in de bistro.

Voor een tweepersoonskamer, inclusief ontbijt, betaalt u per nacht 150 euro of 130 euro zonder ontbijt. Logeert u alleen in het B&B, dan betaalt u 120 euro met en 100 zonder ontbijt.

Casa Bollicine Bed & Bistro, Parijsstraat 7, 3000 Leuven, 0497 83 97 17 en 0496 90 52 46,

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content