Naast leuke adresjes, ontdekken we in dit nummer de nieuwe stadswijken op en rond het IJ, ging Linda Asselbergs op stap met John De Greef, Elseviers eigenzinnige moderedacteur, en vragen we ook in Amsterdam een taxichauffeur naar zijn wildste taxiverhalen.

We maken verder kennis met de vele unieke kroegen die Amsterdam rijk is en hebben een dieptegesprek met bestsellerauteur Kluun.

De 28-jarige Louis Reith is onze laatste zomerillustrator die een cover voor zijn rekening mocht nemen en haalde hiervoor zijn inspiratie uit de Amsterdamse grachtenpanden.

De zevende en laatste zomerspecial van Knack Weekend ligt in de winkel vanaf woensdag 10 augustus.

Naast leuke adresjes, ontdekken we in dit nummer de nieuwe stadswijken op en rond het IJ, ging Linda Asselbergs op stap met John De Greef, Elseviers eigenzinnige moderedacteur, en vragen we ook in Amsterdam een taxichauffeur naar zijn wildste taxiverhalen. We maken verder kennis met de vele unieke kroegen die Amsterdam rijk is en hebben een dieptegesprek met bestsellerauteur Kluun. De 28-jarige Louis Reith is onze laatste zomerillustrator die een cover voor zijn rekening mocht nemen en haalde hiervoor zijn inspiratie uit de Amsterdamse grachtenpanden. De zevende en laatste zomerspecial van Knack Weekend ligt in de winkel vanaf woensdag 10 augustus.