We gaan op zoek naar de de (psychische) resten van de Muur, maken een fietstochtje met een zes- en een achtjarige en spitten in de rijke kunstgeschiedenis van de stad. Verder eten we gezond en goedkoop en duiken we het nachtleven in met de duizenden Partymäuse die elk weekend afzakken naar Berlijn.

De coverillustratie van de week zet de Berlijnse Beer centraal en is aan de hand van de 27-jarige Sigi Eggertsson.De vijfde stedenspecial van Knack Weekend ligt in de winkel vanaf woensdag 27 juli. Daarna volgen nog twee zomernummers: Istanbul (3/08) en Amsterdam (10/08).

We gaan op zoek naar de de (psychische) resten van de Muur, maken een fietstochtje met een zes- en een achtjarige en spitten in de rijke kunstgeschiedenis van de stad. Verder eten we gezond en goedkoop en duiken we het nachtleven in met de duizenden Partymäuse die elk weekend afzakken naar Berlijn. De coverillustratie van de week zet de Berlijnse Beer centraal en is aan de hand van de 27-jarige Sigi Eggertsson.De vijfde stedenspecial van Knack Weekend ligt in de winkel vanaf woensdag 27 juli. Daarna volgen nog twee zomernummers: Istanbul (3/08) en Amsterdam (10/08).