In het magazine komt u alles te weten over de Barcelonese stranden die elk hun eigen identiteit hebben. Een interview met de Catalaanse schrijver Lluís Anton Baulenas biedt inzicht in kwesties als politiek, taal en nationalisme.

Verder maakt u kennis met de holebibuurt die een indicator is voor de open mentaliteit van Barcelona. En onze mode-experten nemen het geval Zara onder de loep.

De covertekening is deze week aan de hand van de Spaanse illustrator Pietari Posti.

U kunt de zomerspecial van Barcelona in de winkel kopen vanaf 6 juli. Worden nog verwacht: Parijs (13/07), Berlijn (27/07), Istanbul (3/08), Amsterdam (10/08).

In het magazine komt u alles te weten over de Barcelonese stranden die elk hun eigen identiteit hebben. Een interview met de Catalaanse schrijver Lluís Anton Baulenas biedt inzicht in kwesties als politiek, taal en nationalisme. Verder maakt u kennis met de holebibuurt die een indicator is voor de open mentaliteit van Barcelona. En onze mode-experten nemen het geval Zara onder de loep. De covertekening is deze week aan de hand van de Spaanse illustrator Pietari Posti. U kunt de zomerspecial van Barcelona in de winkel kopen vanaf 6 juli. Worden nog verwacht: Parijs (13/07), Berlijn (27/07), Istanbul (3/08), Amsterdam (10/08).