Vanaf eind juni tot 12 september vormen de heerlijke tuinen bij het paleis Real Alcázar in Sevilla het decor voor muziekconcerten. Tijdens de Noches en los Jardines del Real Alcázar komen alle muzieksoorten aan bod: van klassiek tot jazz en van barok tot flamenco.

Het Grecfestival in Barcelona is gewijd aan hedendaagse kunst. Tot 30 augustus vindt u in de hele stad theater, dans en circus.

Veranos de la Villa, het festival in Madrid biedt zarzuela's, flamenco, poppentheater, film en klassieke muziek.

De Baskische stad San Sebastián kan pronken met het oudste zomerfestival. In historische gebouwen staan tijdens het Quincena Musical de San Sebastián tot 3 september ballet, kamermuziek en moderne muziek op het programma.

Vanaf eind juni tot 12 september vormen de heerlijke tuinen bij het paleis Real Alcázar in Sevilla het decor voor muziekconcerten. Tijdens de Noches en los Jardines del Real Alcázar komen alle muzieksoorten aan bod: van klassiek tot jazz en van barok tot flamenco. Het Grecfestival in Barcelona is gewijd aan hedendaagse kunst. Tot 30 augustus vindt u in de hele stad theater, dans en circus. Veranos de la Villa, het festival in Madrid biedt zarzuela's, flamenco, poppentheater, film en klassieke muziek. De Baskische stad San Sebastián kan pronken met het oudste zomerfestival. In historische gebouwen staan tijdens het Quincena Musical de San Sebastián tot 3 september ballet, kamermuziek en moderne muziek op het programma.