Zomeravonden in de Efteling

Het Nederlandse pretpark De Efteling blijft in de maanden juli en augustus extra lang open. Negen weken lang is het park iedere avond tot 20 uur geopend en op zaterdag zelfs tot middernacht.

De attracties worden dan mooi verlicht en de avond start stipt om zeven minuten voor zeven met een bonte stoet van muzikanten, oosterse wachters met kamelen, elfen, trollen, de koets en Assepoester en DJ Fee en haar sprookjesvriend.

Op de negen pleinen in het park is er sprookjesachtige animatie voor bezoekers van alle leeftijden en vinden er liveoptredens plaats : van salsa tot schlager en van een sprookjesbal tot internationaal straattheater. Ook treedt er elke week een bekende artiest op. Enkele namen: Belle Perez, Ruth Jacott, De Vengaboys en Gers Pardoel.

De Efteling heeft dit jaar ook weer enkele nieuwigheden in petto. Zo werd de wildwaterbaan PiraƱa opgeknapt en aangevuld met twee water spuwende afgodsbeelden waarmee de bezoekers elkaar nat kunnen spuiten.

Ook is er een nieuwe voorstelling van Aquanura te zien, de grootste watershow in Europa. Het volledige programma van de zomeravonden is te vinden op www.efteling.com/zomer. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content