Zeven nieuwe winterbestemmingen bij Brussels Airlines

© iStockphoto

Bij de start van het winterseizoen op 25 oktober breidt Brussels Airlines haar vluchtaanbod uit met zeven nieuwe bestemmingen.

Accra (Ghana), Tenerife en Las Palmas op de Canarische eilanden, Bremen (Duitsland), Zagreb (Kroatië) en Billund (Denemarken) prijken voor het eerst in de winterdienstregeling. Dat meldt de luchtvaartmaatschappij in een persbericht.

Vanaf eind oktober lanceert Brussels Airlines vier vluchten per week naar Accra, de hoofdstad van Ghana, één van de snelst groeiende Afrikaanse landen. Vluchtdagen zijn maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag met een vertrek in Brussel ’s ochtends en vertrek vanuit Accra ’s avonds. Accra wordt de twaalfde West-Afrikaanse bestemming in het netwerk.

Verder verhoogt de vluchtfrequentie naar de Afrikaanse bestemmingen Lomé (Togo), Freetown (Sierra Leone), Monrovia (Liberia), Cotonou (Benin) en Ouagadougou (Burkina Faso). De maatschappij blijft de hele winter dagelijks naar New York vliegen. De vlucht naar Washington wordt tijdens het winterseizoen, net zoals vorig jaar, onderbroken. (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content