In de winter vertrekken er vanaf de luchthaven van Zaventem vluchten naar zeven nieuwe bestemmingen: Mombasa in Kenia, Zanzibar in Tanzania en Costa Rica met Jetairfly, naar Bratislava en Poprad Tatry in Slowakije met de nieuwe luchtvaartmaatschappij Danube Wings, Kuusamo in Finland met Transavia en Boston in de Verenigde Staten met American Airlines.

Op andere routes gaat de frequentie van het aantal vluchten omhoog, zoals naar Milaan en Kopenhagen met Brussels Airlines, naar Chicago met United Airlines en naar Lyon, Berlijn en Genève met easyJet.

Belga/Maaike Schwering

In de winter vertrekken er vanaf de luchthaven van Zaventem vluchten naar zeven nieuwe bestemmingen: Mombasa in Kenia, Zanzibar in Tanzania en Costa Rica met Jetairfly, naar Bratislava en Poprad Tatry in Slowakije met de nieuwe luchtvaartmaatschappij Danube Wings, Kuusamo in Finland met Transavia en Boston in de Verenigde Staten met American Airlines. Op andere routes gaat de frequentie van het aantal vluchten omhoog, zoals naar Milaan en Kopenhagen met Brussels Airlines, naar Chicago met United Airlines en naar Lyon, Berlijn en Genève met easyJet. Belga/Maaike Schwering