Helemaal leuk is het als je yoga kunt combineren met een vakantie in een Volkswagen-busje uit de jaren zeventig. En dat biedt WeDubYou, een initiatief van het Britse koppel Yvette en Tony Martin, die een samenwerking aangingen met YogaFit Ibiza en Lindsay Jay Fitness.

GF
© GF

Zeven dagen lang volg je bij het opkomen en ondergaan van de zon yogasessies op een van de prachtige stranden van Ibiza. Je kunt kiezen uit zumba, power yoga, meditatie, body balance, Vinyasa yoga en yin yoga. Overdag heb je tijd om op eigen houtje in een kleurrijke camper het eiland te verkennen.

Aan de buitenkant ziet het busje eruit zoals in de hippietijd, maar binnenin vind je alle moderne voorzieningen zoals een iPad en iPhone met muziek, films, reisgidsen en navigatie. (MS)

Helemaal leuk is het als je yoga kunt combineren met een vakantie in een Volkswagen-busje uit de jaren zeventig. En dat biedt WeDubYou, een initiatief van het Britse koppel Yvette en Tony Martin, die een samenwerking aangingen met YogaFit Ibiza en Lindsay Jay Fitness. Zeven dagen lang volg je bij het opkomen en ondergaan van de zon yogasessies op een van de prachtige stranden van Ibiza. Je kunt kiezen uit zumba, power yoga, meditatie, body balance, Vinyasa yoga en yin yoga. Overdag heb je tijd om op eigen houtje in een kleurrijke camper het eiland te verkennen. Aan de buitenkant ziet het busje eruit zoals in de hippietijd, maar binnenin vind je alle moderne voorzieningen zoals een iPad en iPhone met muziek, films, reisgidsen en navigatie. (MS)