Yoga op het dek van een prachtig zeilschip dat langs de kust van Costa Rica vaart, het is mogelijk met een unieke cruisereis die Star Clippers in februari aanbiedt.

Tijdens die cruise kunt u onderweg yogasessies volgen. De lessen worden gegeven door de ervaren Melanie Camp. Ze werkte onder andere in Treasure Island Resort op Fiji en gaf yogasessies tijdens een beklimming van de Kilimanjaro.

U hebt de keuze uit lessen op verschillende niveaus, maar ervaring is niet nodig. Indien u dat wenst kunt u onderweg een gezond of vegetarisch dieet volgen. Star Clippers bezit drie van de grootste zeilschepen ter wereld.

De schepen zijn groot genoeg om met voorzieningen als grote houten zonnedekken, zwembaden en gezellige bars het comfort van cruiseschepen te bieden en klein genoeg om intieme havens aan te doen waar de cruisereuzen niet kunnen aanmeren.

De reis met de Star Flyer die plaats biedt aan 170 passagiers vertrekt op 24 februari. (MS)

Yoga op het dek van een prachtig zeilschip dat langs de kust van Costa Rica vaart, het is mogelijk met een unieke cruisereis die Star Clippers in februari aanbiedt. Tijdens die cruise kunt u onderweg yogasessies volgen. De lessen worden gegeven door de ervaren Melanie Camp. Ze werkte onder andere in Treasure Island Resort op Fiji en gaf yogasessies tijdens een beklimming van de Kilimanjaro. U hebt de keuze uit lessen op verschillende niveaus, maar ervaring is niet nodig. Indien u dat wenst kunt u onderweg een gezond of vegetarisch dieet volgen. Star Clippers bezit drie van de grootste zeilschepen ter wereld. De schepen zijn groot genoeg om met voorzieningen als grote houten zonnedekken, zwembaden en gezellige bars het comfort van cruiseschepen te bieden en klein genoeg om intieme havens aan te doen waar de cruisereuzen niet kunnen aanmeren. De reis met de Star Flyer die plaats biedt aan 170 passagiers vertrekt op 24 februari. (MS)