World Travel Awards uitgereikt

Op 8 november werden in Londen de Oscars van de reissector uitgereikt.

Op 8 november werden in Londen de Oscars van de reissector uitgereikt. oneworld werd verkozen tot de beste luchtvaartalliantie en Etihad tot de beste luchtvaartmaatschappij ter wereld.

Het is al voor het zevende jaar op rij dat oneworld de prijs voor werelds beste luchtvaartalliantie wint. Tot de oneworld aliantie behoren American Airlines, British Airways, Cathay Pacific, Finnair, Iberia, Japan Airlines, LAN, Malév Hungarian Airlines, Qantas en Royal Jordanian. Op 10 november treedt de Mexicaanse luchtvaartmaatschappij, die de award voor Leading Airline for Mexico & Central America won, toe tot de alliantie.

Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, kreeg de prijs voor beste luchtvaartmaatschappij voor de eerste keer. Het is daarmee de eerste luchtvaartmaatschappij uit het Midden-Oosten die deze prestigieuze award in ontvangst mag nemen.

De World Travel Awards worden toegekend op basis van de stemresultaten van meer dan 180.000 reisagenten en andere reisprofessionals uit de hele wereld.

En overzicht van alle prijswinnaars vindt u op de website van World Travel Awards.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content