Goed nieuws voor de luchthaven van Charleroi Brussel Zuid. Wizz Air biedt met ingang van 24 juli 2008 twee vluchten per week naar de Bulgaarse hoofdstad Sofia aan. De vluchten zullen op donderdag en zondag worden uitgevoerd.

Wizz Air is momenteel de tweede grootste klant van Chaleroi Brussel Zuid in aantal passagiers. Wizz Air is de lagekostenmaatschappij die vanaf België de gunstigste tarieven naar Centraal Europa (Polen, Hongarije, Roemenie en Bulgarije) aanbiedt.

Sinds 15 juli 2004 is Wizz Air actief op de luchthaven van Charleroi. In 2007 was de maatschappij goed voor ruim 200.000 passagiers vanaf de Caroolse luchthaven. Dat was een stijging van 17% ten opzichte van de 172.000 passagiers in 2006.

Deze nieuwe bestemming bevestigt opnieuw de toenemende belangrijkheid van de luchthaven van Charleroi Brussel Zuid als ideaal vertrekpunt naar één van de Centraal Europese landen. Naast de vluchten die nu al worden uitgevoerd naar Boedapest, Warschau en Boekarest wordt Sofia de vierde Centraal Europese hoofdstad die vanaf Charleroi Brussel Zuid wordt aangevlogen.

In totaal worden er niet minder dan acht Europese hoofdsteden rechtstreeks vanaf Charleroi Brussel Zuid aangevlogen, de goedkoopste en best bereikbare luchthaven van België.

Goed nieuws voor de luchthaven van Charleroi Brussel Zuid. Wizz Air biedt met ingang van 24 juli 2008 twee vluchten per week naar de Bulgaarse hoofdstad Sofia aan. De vluchten zullen op donderdag en zondag worden uitgevoerd.Wizz Air is momenteel de tweede grootste klant van Chaleroi Brussel Zuid in aantal passagiers. Wizz Air is de lagekostenmaatschappij die vanaf België de gunstigste tarieven naar Centraal Europa (Polen, Hongarije, Roemenie en Bulgarije) aanbiedt. Sinds 15 juli 2004 is Wizz Air actief op de luchthaven van Charleroi. In 2007 was de maatschappij goed voor ruim 200.000 passagiers vanaf de Caroolse luchthaven. Dat was een stijging van 17% ten opzichte van de 172.000 passagiers in 2006. Deze nieuwe bestemming bevestigt opnieuw de toenemende belangrijkheid van de luchthaven van Charleroi Brussel Zuid als ideaal vertrekpunt naar één van de Centraal Europese landen. Naast de vluchten die nu al worden uitgevoerd naar Boedapest, Warschau en Boekarest wordt Sofia de vierde Centraal Europese hoofdstad die vanaf Charleroi Brussel Zuid wordt aangevlogen. In totaal worden er niet minder dan acht Europese hoofdsteden rechtstreeks vanaf Charleroi Brussel Zuid aangevlogen, de goedkoopste en best bereikbare luchthaven van België.