Het Travel 55+-vakantieprogramma biedt vakantiegangers, onder wie minstens één reiziger boven de 55 jaar, tussen oktober en begin april een voordelige vakantie naar de Costa Blanca, Costa Almeria, Costa del Sol en op Mallorca.

U hebt de keuze uit 10 viersterrenhotels in deze regio's. Alle maaltijden, wijn en water bij de maaltijden, twee uitstappen, reisbijstandsverzekering en vluchten met Jetairfly zijn bij de prijs inbegrepen.

U kunt de vakanties boeken bij Jetair voor 415 euro per persoon en per week, inclusief maaltijden aan boord van de vluchten en bijstand door een reisagent, of bij Sunjets voor 399 euro per persoon, zonder maaltijden aan boord van de vluchten.

Meer informatie vindt u in de brochure Jetair, Travel 55+ en op de websites.

Informatie

Jetair

Sunjets

Maaike Schwering

Het Travel 55+-vakantieprogramma biedt vakantiegangers, onder wie minstens één reiziger boven de 55 jaar, tussen oktober en begin april een voordelige vakantie naar de Costa Blanca, Costa Almeria, Costa del Sol en op Mallorca. U hebt de keuze uit 10 viersterrenhotels in deze regio's. Alle maaltijden, wijn en water bij de maaltijden, twee uitstappen, reisbijstandsverzekering en vluchten met Jetairfly zijn bij de prijs inbegrepen. U kunt de vakanties boeken bij Jetair voor 415 euro per persoon en per week, inclusief maaltijden aan boord van de vluchten en bijstand door een reisagent, of bij Sunjets voor 399 euro per persoon, zonder maaltijden aan boord van de vluchten. Meer informatie vindt u in de brochure Jetair, Travel 55+ en op de websites.InformatieJetairSunjets Maaike Schwering