Daar kunt u bijvoorbeeld overnachten in charmante vakantieboerderijen die vlak bij de pistes liggen. Meer dan honderd boerderijen die behoren tot het label Roter Hahn bieden een groot aantal activiteiten buiten de pistes aan. Denk maar aan schaatsen, ijs- zeilen, paardrijden en wandelingen op sneeuwschoenen.

De dag start met een stevig ontbijt van verse hoeve- producten en eindigt met de après-ski. Zuid-Tirol staat bekend om zijn fijne, traditionele keuken, zodat u een sportieve dag kunt afsluiten met een stevige wintermaaltijd met aangepaste regionale wijnen. (MS)

Daar kunt u bijvoorbeeld overnachten in charmante vakantieboerderijen die vlak bij de pistes liggen. Meer dan honderd boerderijen die behoren tot het label Roter Hahn bieden een groot aantal activiteiten buiten de pistes aan. Denk maar aan schaatsen, ijs- zeilen, paardrijden en wandelingen op sneeuwschoenen. De dag start met een stevig ontbijt van verse hoeve- producten en eindigt met de après-ski. Zuid-Tirol staat bekend om zijn fijne, traditionele keuken, zodat u een sportieve dag kunt afsluiten met een stevige wintermaaltijd met aangepaste regionale wijnen. (MS)