Enkel deze week kunt u bij Travelbird een wintersportvakantie boeken met een korting tot 62 procent op de originele prijs.

Wintersportvakanties staan bekend als een van de duurste vakanties van het jaar. Daarom organiseert Travelbird de wintersportweek die vandaag van start gaat. Tijdens deze week krijgt u kortingen die op kunnen lopen tot 62 procent.

U heeft de keuze tussen een verblijf met enkel logies of een all-inclusive vakantie met gratis extra's zoals fakkeltochten en kegelen. Ook wat betreft de lengte van de vakantie en het soort verblijf - hotel, chalet of apprtement - heeft u een ruime keuzemogelijkheid.

De accommodaties liggen altijd dicht bij de pistes en kinderen verblijven vaak gratis of tegen extra korting. Geen zin om zelf voor het eten te zorgen? Boek dan een hotelverblijf op basis van half- of volpension of all inclusive. (MS)

Enkel deze week kunt u bij Travelbird een wintersportvakantie boeken met een korting tot 62 procent op de originele prijs. Wintersportvakanties staan bekend als een van de duurste vakanties van het jaar. Daarom organiseert Travelbird de wintersportweek die vandaag van start gaat. Tijdens deze week krijgt u kortingen die op kunnen lopen tot 62 procent. U heeft de keuze tussen een verblijf met enkel logies of een all-inclusive vakantie met gratis extra's zoals fakkeltochten en kegelen. Ook wat betreft de lengte van de vakantie en het soort verblijf - hotel, chalet of apprtement - heeft u een ruime keuzemogelijkheid. De accommodaties liggen altijd dicht bij de pistes en kinderen verblijven vaak gratis of tegen extra korting. Geen zin om zelf voor het eten te zorgen? Boek dan een hotelverblijf op basis van half- of volpension of all inclusive. (MS)