In de Oostkantons en de provincie Luxemburg zijn dankzij de nieuwe sneeuwval tien wintersportcentra open. Er ligt tien tot twintig centimeter sneeuw in de regio.

De centra waar voornamelijk gelanglauft kam worden: Baraque Michel, Signal de Botrange, Centre Nature de Botrange, Bütgenbach, Thier des Rexhons (Spa), ferme Libert en Baraquez Fraiture.

Er kan geskied worden in Ovifat, en de langlaufpistes van Rocherath en Maugires (Betrix) zijn ook geopend.

Er ligt 10 tot 20 centimeter sneeuw, afhankelijk van de regio. In Ovifat in de Oostkantons ligt er een wit tapijt van 20 centimeter dik. In de Hoge Venen ligt 5 centimeter. Aan het Signal de Botrange ligt er eveneens 20 centimeter. (Belga/MS)

In de Oostkantons en de provincie Luxemburg zijn dankzij de nieuwe sneeuwval tien wintersportcentra open. Er ligt tien tot twintig centimeter sneeuw in de regio. De centra waar voornamelijk gelanglauft kam worden: Baraque Michel, Signal de Botrange, Centre Nature de Botrange, Bütgenbach, Thier des Rexhons (Spa), ferme Libert en Baraquez Fraiture. Er kan geskied worden in Ovifat, en de langlaufpistes van Rocherath en Maugires (Betrix) zijn ook geopend. Er ligt 10 tot 20 centimeter sneeuw, afhankelijk van de regio. In Ovifat in de Oostkantons ligt er een wit tapijt van 20 centimeter dik. In de Hoge Venen ligt 5 centimeter. Aan het Signal de Botrange ligt er eveneens 20 centimeter. (Belga/MS)