WinterTrex maakte een overzicht van 10 skigebieden waar je zeker kan zijn van voldoende sneeuw.

1. Sölden in Oostenrijk: beste sneeuwcondities bij de Rettenbach- en Tiefenbachgletscher tot 3.340 m.

2. Kitzsteinhorn in Oostenrijk: het eerste gletsjergebied in Oostenrijk tot op een hoogte van ongeveer 3.000 m, de "top of Salzburg".

3. Hintertuxer Gletscher in Oostenrijk: het enige skigebied van Oostenrijk waar het hele jaar geskied kan worden op 3.250 m.

4. Warth-Schröcken in Oostenrijk: maar liefst 11 meter verse sneeuw per jaar rondom Arlberg.

5. Damüls in Oostenrijk: het Walserdorf met 10 meter verse sneeuw per jaar staat bekend als het dorp met de meeste sneeuwval ter wereld.

6. Tignes in Frankrijk: sneeuwzeker en met 300 pistekilometer een van de grootste gebieden in Frankrijk.

7. Saas-Fee in Zwitserland: in het gletsjergebied Saastal liggen de pistes op 3.600 m.

8. Andermatt in Zwitserland: een droom voor freeriders bij de Gemsstock-gletsjer in de skiarena Andermatt-Sedrun.

9. Bansko in Bulgarije: gunstig en sneeuwrijk, het modernste wintersportcentrum van Oost-Europa.

10. Livigno in Italië: dankzij zijn hoge ligging in het noorden van Lombardije een sneeuwzekere plaats in Italië.

WinterTrex maakte een overzicht van 10 skigebieden waar je zeker kan zijn van voldoende sneeuw. 1. Sölden in Oostenrijk: beste sneeuwcondities bij de Rettenbach- en Tiefenbachgletscher tot 3.340 m. 2. Kitzsteinhorn in Oostenrijk: het eerste gletsjergebied in Oostenrijk tot op een hoogte van ongeveer 3.000 m, de "top of Salzburg". 3. Hintertuxer Gletscher in Oostenrijk: het enige skigebied van Oostenrijk waar het hele jaar geskied kan worden op 3.250 m. 4. Warth-Schröcken in Oostenrijk: maar liefst 11 meter verse sneeuw per jaar rondom Arlberg. 5. Damüls in Oostenrijk: het Walserdorf met 10 meter verse sneeuw per jaar staat bekend als het dorp met de meeste sneeuwval ter wereld. 6. Tignes in Frankrijk: sneeuwzeker en met 300 pistekilometer een van de grootste gebieden in Frankrijk. 7. Saas-Fee in Zwitserland: in het gletsjergebied Saastal liggen de pistes op 3.600 m. 8. Andermatt in Zwitserland: een droom voor freeriders bij de Gemsstock-gletsjer in de skiarena Andermatt-Sedrun. 9. Bansko in Bulgarije: gunstig en sneeuwrijk, het modernste wintersportcentrum van Oost-Europa. 10. Livigno in Italië: dankzij zijn hoge ligging in het noorden van Lombardije een sneeuwzekere plaats in Italië.