Er ligt momenteel een laag van 10 tot 15 centimeter sneeuw in de Oostkantons. Daarom zijn de skicentra van Baraque Michel, het Centre Nature de Botrange, het Signal de Botrange en de langlaufpiste van Ovifat geopend.

In het Belgische Eifelgebied zijn de centra van Rocherath en Worriken open, net zoals het centrum van Manderfeld in de vallei van de Our.

Alpijns skiën is mogelijk in Ovifat en in de omgeving van Baraque Fraiture. In Francorchamps daarentegen is het skicentrum van Mont des Brumes alweer dicht, nadat het één namiddag was opengesteld: de kwaliteit van de sneeuw is er zo slecht geworden dat skiën niet meer lukt. (Belga/MS)

Er ligt momenteel een laag van 10 tot 15 centimeter sneeuw in de Oostkantons. Daarom zijn de skicentra van Baraque Michel, het Centre Nature de Botrange, het Signal de Botrange en de langlaufpiste van Ovifat geopend. In het Belgische Eifelgebied zijn de centra van Rocherath en Worriken open, net zoals het centrum van Manderfeld in de vallei van de Our. Alpijns skiën is mogelijk in Ovifat en in de omgeving van Baraque Fraiture. In Francorchamps daarentegen is het skicentrum van Mont des Brumes alweer dicht, nadat het één namiddag was opengesteld: de kwaliteit van de sneeuw is er zo slecht geworden dat skiën niet meer lukt. (Belga/MS)