De Gezinssportfederatie heeft een nieuwe brochure uit met het wintersportaanbod voor gezinnen en jongeren.

Tenzij anders vermeld gaat het telkens om all-invakanties tegen een vaste prijs. In de brochure vindt u skivakanties in Oostenrijk en Italië. Van gemoedelijke, gezinsvriendelijke gebieden, ver van het massatoerisme, zoals Wurzeralm en Hinterstoder, tot grote skiparadijzen, zoals Sportwelt Amadé en Dachstein.

Tijdens de vakantie is in dagelijkse begeleiding door ski- en snowboardleraren voorzien. Voor de allerkleinsten (4 tot 6 jaar) is er een sneeuwgewenningsprogramma. Een Nederlandstalige skileraar leert de kleuters de eerste beginselen van het skiën. (MS)

De Gezinssportfederatie heeft een nieuwe brochure uit met het wintersportaanbod voor gezinnen en jongeren. Tenzij anders vermeld gaat het telkens om all-invakanties tegen een vaste prijs. In de brochure vindt u skivakanties in Oostenrijk en Italië. Van gemoedelijke, gezinsvriendelijke gebieden, ver van het massatoerisme, zoals Wurzeralm en Hinterstoder, tot grote skiparadijzen, zoals Sportwelt Amadé en Dachstein. Tijdens de vakantie is in dagelijkse begeleiding door ski- en snowboardleraren voorzien. Voor de allerkleinsten (4 tot 6 jaar) is er een sneeuwgewenningsprogramma. Een Nederlandstalige skileraar leert de kleuters de eerste beginselen van het skiën. (MS)