In het Pitztal in Tirol opent in oktober het hoogstgelegen café van Oostenrijk op 3.440 meter.

Het café op de Pitztaler gletsjer met de toepasselijke naam Café 3.440 is grotendeels van glas gemaakt. Het heeft een zwevend terras waardoor het een prachtig uitzicht over meer dan vijftig bergtoppen biedt waaronder de Wildspitze, met 3.774 meter de hoogste berg in Tirol.

Het café is gemakkelijk te bereiken met de nieuwe Wildspitzbahn die u in iets meer dan vijf minuten naar boven brengt. De cabines zijn voorzien van stoelverwarming en zo groot dat u ski's en snowboards mee naar binnen kan nemen.

Omdat de Pitztaler gletsjer zo hoog ligt is skiën er al mogelijk vanaf september. Het wintersportseizoen loopt door tot in mei. (MS)

In het Pitztal in Tirol opent in oktober het hoogstgelegen café van Oostenrijk op 3.440 meter. Het café op de Pitztaler gletsjer met de toepasselijke naam Café 3.440 is grotendeels van glas gemaakt. Het heeft een zwevend terras waardoor het een prachtig uitzicht over meer dan vijftig bergtoppen biedt waaronder de Wildspitze, met 3.774 meter de hoogste berg in Tirol. Het café is gemakkelijk te bereiken met de nieuwe Wildspitzbahn die u in iets meer dan vijf minuten naar boven brengt. De cabines zijn voorzien van stoelverwarming en zo groot dat u ski's en snowboards mee naar binnen kan nemen. Omdat de Pitztaler gletsjer zo hoog ligt is skiën er al mogelijk vanaf september. Het wintersportseizoen loopt door tot in mei. (MS)