Het winteraanbod is zo groot dat het vaak lastig kiezen is. Als hulp lanceert het toerismebureau van Tirol een website met de beste reisaanbiedingen in deze Oostenrijkse regio.

U kunt zoeken op basis van regio of accommodatie. Bij ieder arrangement staat het type vermeld, bijvoorbeeld wintersport voor gezinnen of een vakantie voor genieters.

Vindt u een arrangement, dan kunt u via de site rechtstreeks een vrijblijvende offerte aanvragen bij de gekozen hotelier. De arrangementen zijn extra scherp geprijsd. (MS)

Het winteraanbod is zo groot dat het vaak lastig kiezen is. Als hulp lanceert het toerismebureau van Tirol een website met de beste reisaanbiedingen in deze Oostenrijkse regio. U kunt zoeken op basis van regio of accommodatie. Bij ieder arrangement staat het type vermeld, bijvoorbeeld wintersport voor gezinnen of een vakantie voor genieters. Vindt u een arrangement, dan kunt u via de site rechtstreeks een vrijblijvende offerte aanvragen bij de gekozen hotelier. De arrangementen zijn extra scherp geprijsd. (MS)