Gedurende twee weken tussen 7 en 22 april 2018 verandert het hele skiresort in één grote escape room. Het verhaal is gebaseerd op de locale legende van Huttu-Ukko, de bewaker van de hel. Om het raadsel op te lossen moeten de deelnemers alle hoeken en gaten van Pyhä op de ski's verkennen.

Het Pyhä-Luosto Nationaal Park ligt vijftig kilometer ten noorden van de poolcirkel. Het skiresort werd in 2017 uitgeroepen tot hét Finse skigebied van het jaar. Pyhä telt veertien pistes tot een hoogte van vijfhonderd meter en negen skiliften. De langste piste is 1800 meter lang.

Naast skien kan je er ook rendier- en huskytrektochten maken, een sneeuwscooter safari maken en backcountry skien.

Gedurende twee weken tussen 7 en 22 april 2018 verandert het hele skiresort in één grote escape room. Het verhaal is gebaseerd op de locale legende van Huttu-Ukko, de bewaker van de hel. Om het raadsel op te lossen moeten de deelnemers alle hoeken en gaten van Pyhä op de ski's verkennen. Het Pyhä-Luosto Nationaal Park ligt vijftig kilometer ten noorden van de poolcirkel. Het skiresort werd in 2017 uitgeroepen tot hét Finse skigebied van het jaar. Pyhä telt veertien pistes tot een hoogte van vijfhonderd meter en negen skiliften. De langste piste is 1800 meter lang. Naast skien kan je er ook rendier- en huskytrektochten maken, een sneeuwscooter safari maken en backcountry skien.