U reist onder begeleiding van vijf ervaren poolreizigers en samen met 25 andere uitverkoren avonturiers uit de hele wereld. De Polar zelf vindt plaats van 5 tm 9 april 2016, maar de selectieprocedure start op 18 november 2015.

GF
© GF

Voor inwoners van de Benelux zijn twee plaatsen beschikbaar en de selectie is simpel: degenen die de meeste stemmen verzamelen mogen mee.

Interesse? Meld u aan via Fjallravenpolar.com en schakel al uw familie, vrienden, volgers en anderen in om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen.

GF
© GF

Deelnemen kan tot en met 10 december. Halverwege december worden de winnaars bekend gemaakt. (MS)

U reist onder begeleiding van vijf ervaren poolreizigers en samen met 25 andere uitverkoren avonturiers uit de hele wereld. De Polar zelf vindt plaats van 5 tm 9 april 2016, maar de selectieprocedure start op 18 november 2015. Voor inwoners van de Benelux zijn twee plaatsen beschikbaar en de selectie is simpel: degenen die de meeste stemmen verzamelen mogen mee. Interesse? Meld u aan via Fjallravenpolar.com en schakel al uw familie, vrienden, volgers en anderen in om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Deelnemen kan tot en met 10 december. Halverwege december worden de winnaars bekend gemaakt. (MS)