Het Italiaanse Zuid-Tirol trekt in de winter vooral skiliefhebbers. Voor wie ook eens iets anders wil, bieden de Roter Hahn-vakantieboerderijen deze winter originele wellnessarrangementen.

De kennis over de geneeskrachtige werking van planten en kruiden wordt in deze regio al eeuwenlang doorgegeven van generatie op generatie.

Voor iedere kwaal bestaat in Zuid-Tirol een weldadig bad: een karnemelkbad, een appelaromabad, een wolbad, maar vooral een ontspannend bad in hooi, vermengd met kruiden uit de bergen. Een hooibad activeert het immuunsysteem, ontspant de spieren en zou relaas bieden tegen reumaklachten. In vijf Roter Hahn-boerderijen kunt u terecht voor zo'n verkwikkend hooibad.

Hoppen van de ene naar de andere boerderij en zo proeven van de verschillende wellnessbehandelingen kan ook.

Op de website van Roter Hahn kunt u aanduiden welke faciliteiten u precies zoekt.

Het Italiaanse Zuid-Tirol trekt in de winter vooral skiliefhebbers. Voor wie ook eens iets anders wil, bieden de Roter Hahn-vakantieboerderijen deze winter originele wellnessarrangementen. De kennis over de geneeskrachtige werking van planten en kruiden wordt in deze regio al eeuwenlang doorgegeven van generatie op generatie. Voor iedere kwaal bestaat in Zuid-Tirol een weldadig bad: een karnemelkbad, een appelaromabad, een wolbad, maar vooral een ontspannend bad in hooi, vermengd met kruiden uit de bergen. Een hooibad activeert het immuunsysteem, ontspant de spieren en zou relaas bieden tegen reumaklachten. In vijf Roter Hahn-boerderijen kunt u terecht voor zo'n verkwikkend hooibad. Hoppen van de ene naar de andere boerderij en zo proeven van de verschillende wellnessbehandelingen kan ook. Op de website van Roter Hahn kunt u aanduiden welke faciliteiten u precies zoekt.