In totaal hebben rond 4.400 wintersporters uit 10 Europese landen hun mening gegeven. Ze hielden rekening met kindvriendelijkheid van het skigebied, accommodaties en vrijetijdsactiviteiten.

De Zillertal Arena in Oostenrijk is volgens hen de familievriendelijkste wintersportbestemming. Dit Tiroolse skigebied heeft de meeste stemmen gekregen, gevolgd door de grote 3 Vallées in Frankrijk en het winkelparadijs Livigno in Italië. Ook de plaatsen 4 tot 10 zijn geliefde wintersportbestemmingen.

De top tien

1. Zillertal Arena - Zell am Ziller/Gerlos/Königsleiten/Hochkrimml in Oostenrijk

2. Les 3 Vallées - Val Thorens/Les Menuires/Méribel/Courchevel in Frankrijk

3. Livigno in Italië

4. Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn in Oostenrijk

5. Valfréjus in Frankrijk

6. SuperDévoluy in Frankrijk

7. Mayrhofen-Hippach in Oostenrijk

8. Schmittenhöhe-Zell am See in Oostenrijk

9. Garmisch-Classic in Duitsland

10. Meiringen-Hasliberg in Zwitserland

In totaal hebben rond 4.400 wintersporters uit 10 Europese landen hun mening gegeven. Ze hielden rekening met kindvriendelijkheid van het skigebied, accommodaties en vrijetijdsactiviteiten. De Zillertal Arena in Oostenrijk is volgens hen de familievriendelijkste wintersportbestemming. Dit Tiroolse skigebied heeft de meeste stemmen gekregen, gevolgd door de grote 3 Vallées in Frankrijk en het winkelparadijs Livigno in Italië. Ook de plaatsen 4 tot 10 zijn geliefde wintersportbestemmingen.De top tien1. Zillertal Arena - Zell am Ziller/Gerlos/Königsleiten/Hochkrimml in Oostenrijk2. Les 3 Vallées - Val Thorens/Les Menuires/Méribel/Courchevel in Frankrijk3. Livigno in Italië 4. Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn in Oostenrijk5. Valfréjus in Frankrijk6. SuperDévoluy in Frankrijk7. Mayrhofen-Hippach in Oostenrijk8. Schmittenhöhe-Zell am See in Oostenrijk9. Garmisch-Classic in Duitsland10. Meiringen-Hasliberg in Zwitserland