Scandinavië biedt een grotere sneeuwzekerheid en een gevarieerd aanbod van activiteiten: husky- en rendiersafari's, sneeuwscootertochten, sneeuwschoenwandelingen, ijsvissen, overnachten in een ijshotel, het noorderlicht bekijken of de Kerstman bezoeken in het Finse Rovaniemi.

Scandinaviëspecialist BBI Travel heeft deze winter een uitgebreid aanbod. Zo zijn er reizen naar het Noorse skioord Trysil, waar u overnacht in nieuwe chalets die zeer geschikt zijn voor gezinnen.

In Lapland verblijft u ver boven de poolcirkel in een glasiglo en in een Finse blokhut met eigen sauna en open haard. Overdag kunt u langlaufen, een tocht met husky's maken of een duik nemen in het ijswater.

Er bestaan ook kerstarrangementen. De brochure kunt u aanvragen via www.bbi-travel.be of www.skiscandinavie.be.

Maaike Schwering

Scandinavië biedt een grotere sneeuwzekerheid en een gevarieerd aanbod van activiteiten: husky- en rendiersafari's, sneeuwscootertochten, sneeuwschoenwandelingen, ijsvissen, overnachten in een ijshotel, het noorderlicht bekijken of de Kerstman bezoeken in het Finse Rovaniemi. Scandinaviëspecialist BBI Travel heeft deze winter een uitgebreid aanbod. Zo zijn er reizen naar het Noorse skioord Trysil, waar u overnacht in nieuwe chalets die zeer geschikt zijn voor gezinnen. In Lapland verblijft u ver boven de poolcirkel in een glasiglo en in een Finse blokhut met eigen sauna en open haard. Overdag kunt u langlaufen, een tocht met husky's maken of een duik nemen in het ijswater. Er bestaan ook kerstarrangementen. De brochure kunt u aanvragen via www.bbi-travel.be of www.skiscandinavie.be. Maaike Schwering