Op 17 november openen de pistes in het Oostenrijkse dorp Obertauern. Terwijl andere plaatsen nog uitkijken naar de eerste sneeuw zijn in het hooggelegen Obertauern (1740 m) de wintersportomstandigheden al ideaal.

Een goede reden om de bezoekers te trakteren op voordelige openingsarrangementen en een spetterend concert van de uit Finland afkomstige Leningrad Cowboys.

Het openingsarrangement omvat een verblijf van een week in een driesterrenhotel inclusief ontbijt en een skipas vanaf 530 euro per persoon. Voor een verblijf in een viersterrenhotel met halfpension en skipas betaalt u vanaf 713 euro per persoon.

De hotels in Obertauern worden allemaal uitgebaat door lokale families, zodat u er nog de gemoedelijke Oostenrijkse gastvrijheid vindt.

Maaike Schwering

Op 17 november openen de pistes in het Oostenrijkse dorp Obertauern. Terwijl andere plaatsen nog uitkijken naar de eerste sneeuw zijn in het hooggelegen Obertauern (1740 m) de wintersportomstandigheden al ideaal. Een goede reden om de bezoekers te trakteren op voordelige openingsarrangementen en een spetterend concert van de uit Finland afkomstige Leningrad Cowboys. Het openingsarrangement omvat een verblijf van een week in een driesterrenhotel inclusief ontbijt en een skipas vanaf 530 euro per persoon. Voor een verblijf in een viersterrenhotel met halfpension en skipas betaalt u vanaf 713 euro per persoon. De hotels in Obertauern worden allemaal uitgebaat door lokale families, zodat u er nog de gemoedelijke Oostenrijkse gastvrijheid vindt. Maaike Schwering