Op 20 november werd de binnenstad van Brugge omgetoverd tot een grote, gezellige kerstmarkt. Op diezelfde dag opende het Sneeuw- en IJssculpturenfestival zijn deuren.

U maakt er kennis met de personages uit de animatiefilm Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs. Na afloop van de ijskoude tocht kunt u weer op temperatuur komen met een drankje aan de Ice Bar.

Maar er is nog meer winterpret. Iedere maandag- en woensdagavond kunt u zich in het kader van Brrr... ugge opwarmen aan hartverwarmend straattheater, kortfilms en muziek.

Om u de kans te geven rustig van deze winterse gezelligheid te genieten lanceert Brugge voor de vierde maal Brugge, hartje winter. Verblijft u vóór 16 maart twee nachten in Brugge, dan geven 54 Brugse hotels u de derde nacht gratis.

Informatie

Winter in Brugge

Maaike Schwering

Op 20 november werd de binnenstad van Brugge omgetoverd tot een grote, gezellige kerstmarkt. Op diezelfde dag opende het Sneeuw- en IJssculpturenfestival zijn deuren. U maakt er kennis met de personages uit de animatiefilm Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs. Na afloop van de ijskoude tocht kunt u weer op temperatuur komen met een drankje aan de Ice Bar. Maar er is nog meer winterpret. Iedere maandag- en woensdagavond kunt u zich in het kader van Brrr... ugge opwarmen aan hartverwarmend straattheater, kortfilms en muziek. Om u de kans te geven rustig van deze winterse gezelligheid te genieten lanceert Brugge voor de vierde maal Brugge, hartje winter. Verblijft u vóór 16 maart twee nachten in Brugge, dan geven 54 Brugse hotels u de derde nacht gratis.InformatieWinter in Brugge Maaike Schwering