#realAustria – Winterbreak in Oostenrijk: ontdek 9 vakantieregio’s in de bergen

Oostenrijkse Dienst voor Toerisme
Oostenrijkse Dienst voor Toerisme
Advertorial

Advertorial verbindt organisaties met de lezers van en doet een beroep op de specialisten van Roularta Brand Studio voor tekst en illustraties. De inhoud wordt eventueel aangebracht door de partner en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

19 oktober 2022, 06:00 Bijgewerkt op: 2 november 2022, 08:50

In Oostenrijk zijn er nog echte winters. Met pakken sneeuw en fonkelende ijskristallen. Met berghutten die Kaiserschmarrn, hartige streekgerechten en verfijnde menu’s serveren. Oostenrijk is een mekka voor skiërs, snowboarders en langlaufers, waar je tegelijk van een authentieke sfeer geniet.

Toch bieden de Oostenrijkse bergen meer dan dat. Ontspannen doe je hier ook tijdens een sneeuwschoentocht door een adembenemend landschap. Al joelend op een slee, die kilometerslang naar beneden glijdt. Je kunt je zinnen verzetten in een luchtballon, achter een hondenslee of tijdens een winterse fakkeltocht. En daarna relax je in een spa met zicht op de Alpen…

Hoe wil je je winterpauze in de bergen invullen? Je ontdekt een waaier aan mogelijkheden in deze 9 Oostenrijkse vakantieregio’s.

Of surf naar www.austria.info voor nog meer inspirerende winterregio’s in Oostenrijk.