Het Scheldeland is op z'n mooist in het najaar en de winter. U kunt er dan rustig wandelen of fietsen langs de Schelde, Rupel of Dender.

Omdat één dag veel te kort is om de regio te verkennen, stelde Toerisme Scheldeland samen met de hotel-sector een 'winters warm wandelarrangement' samen.

Voor 150 euro voor twee personen verblijft u één of twee nachten in een hotel en krijgt u allerlei leuke extra's zoals een luxeontbijt, een heerlijk streekgerecht, een Italiaanse workshop of het gebruik van een sauna.

De arrangementen vindt u op de website www.winterinscheldeland.be. Wanneer u daar de Invulbon Welkomstpakket downloadt en invult ontvangt u een pakket met wandelroutes, een Scheldelandgadget, toeristische info en de streekbieren Duvel en Vicaris.

De actie loopt tot en met 28 februari 2011.

Maaike Schwering

Het Scheldeland is op z'n mooist in het najaar en de winter. U kunt er dan rustig wandelen of fietsen langs de Schelde, Rupel of Dender. Omdat één dag veel te kort is om de regio te verkennen, stelde Toerisme Scheldeland samen met de hotel-sector een 'winters warm wandelarrangement' samen. Voor 150 euro voor twee personen verblijft u één of twee nachten in een hotel en krijgt u allerlei leuke extra's zoals een luxeontbijt, een heerlijk streekgerecht, een Italiaanse workshop of het gebruik van een sauna. De arrangementen vindt u op de website www.winterinscheldeland.be. Wanneer u daar de Invulbon Welkomstpakket downloadt en invult ontvangt u een pakket met wandelroutes, een Scheldelandgadget, toeristische info en de streekbieren Duvel en Vicaris. De actie loopt tot en met 28 februari 2011. Maaike Schwering