Dolomiti Superski, het skigebied in het hart van de Dolomieten, luidt de winter in met vernieuwde liften, voordelen voor het hele gezin en speciale evenementen.

Wanneer u tussen 28 november en 23 december vier of meer dagen op wintersportvakantie naar Dolomiti Superski vertrekt, krijgt u er één vakantie (hotel en skipas) gratis bij.

Bovendien krijgen kinderen tot 8 jaar een gratis skipas, jongeren tot 16 jaar genieten 30 procent korting en gezinnen met kinderen kunnen profiteren van voordelige tarieven voor seizoenspassen.

Voor het einde van het seizoen heeft het skioord nog een interessante aanbieding : het Dolomiti Super Kids programma. Tussen 20 maart en 18 april is de skivakantie voor kinderen tot 8 jaar gratis en jongeren tot 12 jaar krijgen 50 procent korting.

Informatie

Dolomiti Superski

Dolomiti Superski, het skigebied in het hart van de Dolomieten, luidt de winter in met vernieuwde liften, voordelen voor het hele gezin en speciale evenementen. Wanneer u tussen 28 november en 23 december vier of meer dagen op wintersportvakantie naar Dolomiti Superski vertrekt, krijgt u er één vakantie (hotel en skipas) gratis bij. Bovendien krijgen kinderen tot 8 jaar een gratis skipas, jongeren tot 16 jaar genieten 30 procent korting en gezinnen met kinderen kunnen profiteren van voordelige tarieven voor seizoenspassen. Voor het einde van het seizoen heeft het skioord nog een interessante aanbieding : het Dolomiti Super Kids programma. Tussen 20 maart en 18 april is de skivakantie voor kinderen tot 8 jaar gratis en jongeren tot 12 jaar krijgen 50 procent korting. InformatieDolomiti Superski