Havana Club geeft één persoon de kans om gedurende 365 dagen de wereld rond te reizen en zo de 'Havana Way of Life' te ontdekken. De winnaar spendeert achtereenvolgens een maand in deze twaalf landen: Cuba, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Canada, Japan, Australië, Brazilië, Chili, Argentinië, Frankrijk en Rusland.

In ieder land zal de winnaar één of meerdere locals volgen in hun dagelijkse bezigheden en zich zo dieper in de cultuur inleven.

Tijdens zijn of haar Gap Year houdt de winnaar de wereld op de hoogte door foto's, video's en interviews van zijn of haar ervaringen te delen op de Havana Club Gap Year blog.

Hoe moet je deelnemen?

Ga naar www.facebook.com/HavanaClubBelgium en klik op de tab van Havana Club Gap Year. Vervolgens een video uploaden en twee vragen beantwoorden:

- Wat zou je meenemen mocht je winnen?

- Wat zou je thuislaten mocht je winnen?

En dan hopen dat Facebookvrienden massaal voor je video gaan stemmen. De video uploaden kan tot 1 maart 2013. Per land worden de makers van de vijf video's met de meeste stemmen uitgenodigd voor een lokale selectie in de laatste week van maart.

Deze vijf moeten een extra filmpje realiseren waaruit hun motivatie blijkt. Een jury, bestaande uit persoonlijkheden uit de film- en cultuurwereld en journalisten, beoordeelt deze video's op inhoud en originaliteit.

De Belgische winnaar reist van 28 april tot en met 3 mei af naar Havana waar de winnaar van de wereldreis geselecteerd wordt. De opdracht die zij daar krijgen is het maken van een filmpje dat de geest van de Cubaanse hoofdstad weergeeft. In Cuba wordt uiteindelijk de winnaar gekozen.

Havana Club geeft één persoon de kans om gedurende 365 dagen de wereld rond te reizen en zo de 'Havana Way of Life' te ontdekken. De winnaar spendeert achtereenvolgens een maand in deze twaalf landen: Cuba, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Canada, Japan, Australië, Brazilië, Chili, Argentinië, Frankrijk en Rusland. In ieder land zal de winnaar één of meerdere locals volgen in hun dagelijkse bezigheden en zich zo dieper in de cultuur inleven. Tijdens zijn of haar Gap Year houdt de winnaar de wereld op de hoogte door foto's, video's en interviews van zijn of haar ervaringen te delen op de Havana Club Gap Year blog.Hoe moet je deelnemen? Ga naar www.facebook.com/HavanaClubBelgium en klik op de tab van Havana Club Gap Year. Vervolgens een video uploaden en twee vragen beantwoorden: - Wat zou je meenemen mocht je winnen? - Wat zou je thuislaten mocht je winnen? En dan hopen dat Facebookvrienden massaal voor je video gaan stemmen. De video uploaden kan tot 1 maart 2013. Per land worden de makers van de vijf video's met de meeste stemmen uitgenodigd voor een lokale selectie in de laatste week van maart. Deze vijf moeten een extra filmpje realiseren waaruit hun motivatie blijkt. Een jury, bestaande uit persoonlijkheden uit de film- en cultuurwereld en journalisten, beoordeelt deze video's op inhoud en originaliteit. De Belgische winnaar reist van 28 april tot en met 3 mei af naar Havana waar de winnaar van de wereldreis geselecteerd wordt. De opdracht die zij daar krijgen is het maken van een filmpje dat de geest van de Cubaanse hoofdstad weergeeft. In Cuba wordt uiteindelijk de winnaar gekozen.